OVER ONS

Natacha - zaakvoerster

Hairextensions

Door mijn jarenlange ervaring, interesse & bijscholingen kan u bij mij terecht voor een professionele plaatsing van hairextensions. Als u nu dun, dik, kort of lang haar hebt, ik ben altijd in staat er iets geweldigs van te maken!
Door mijn kappersachtergrond kunt u uw haar met een gerust hart aan mij toevertrouwen. Ik heb mij specifiek gericht op haarverlengingen & verdikkingen waardoor ik alle verschillende methodes kan aanbieden.

Wimperextensions

Ik ben begonnen met het plaatsen van wimperextensions om vrouwen mooi te maken & te laten voelen zoals ze echt zijn. Ik werk heel secuur en enkel met de hoogste kwaliteits producten!

Mijn thuissalon behoort tot een van de bekendste hairextensionsalons van België & Nederland, omdat ik voor een persoonlijke aanpak zorg wat mijn klanten waarderen.  


 

Hoe ga ik te werk?

Ik heb alle kleuren keratine extensions van 50cm in voorraad, deze kunnen onmiddelijk geplaatst worden zonder consultatie vooraf. Indien u eerst geïnformeerd wil worden of indien u een andere lengte of methode wenst kan u eerst op consultatie komen.
De eerste consultatie is vrijblijvend (er wordt wel een voorschot gevraagd om de afspraak te reserveren, dit bedrag kan gebruikt worden voor de aankoop van je hairextensions) . Aan de hand van een kleurenring wordt uw kleur bepaald. Samen bespreken we de gewenste lengte, hoeveelheid & welk soort er geplaatst gaat worden.
Voor een bestelling wordt er 50% van het totaalbedrag als voorschot gevraagd.

Tijdens de tweede afspraak worden de hairextensions geplaatst en afgewerkt. Hier wordt verdere informatie gegeven over de verzorging van uw hairextensions.

Voor de wimperextensions is één afspraak voldoende. Ik plaats zowel de one by one als de Russian volume. Tijdens de afspraak bespreken we samen welk resultaat u wil bekomen en gaat u met mooie volle wimpers terug naar buiten.